Hitta de bästa rabatterna online

Varför betala mer än vad man behöver? Alla onlinebutiker är fullspäckade av spännande reor, rabatter och erbjudanden. Genom att jämföra priser och använda sig av rabattkoder kan man spara in stora pengar när man handlar på nätet.

Prenumerera på nyhetsbrev

De bästa rabatterna och erbjudandena hittar man ofta i nätbutikernas egna nyhetsbrev. Se till att du prenumererar på nyhetsbrev hos alla dina favoritbutiker för att inte missa något. I många fall erbjuds prenumeranter förtur till olika reor och premiärer. Även om det kan kännas irriterande när mailinkorgen fylls av nya nyhetsbrev varje dag får man också tänka på att man riskerar att gå miste om bra erbjudanden om man slutar prenumerera. Se till att göra en uppdatering med jämna mellanrum och rensa ut sådana butiker du ändå inte är intresserad av att handla från för att få en mer lättöverskådlig inkorg.

Nyttja välkomsterbjudanden

Har du upptäckt en ny webbshop eller någon annan spännande site att handla varor och tjänster från? Glöm inte att leta efter välkomsterbjudanden! Nästan alla erbjuder någon form av rabatt, rea eller varor på köpet för nya kunder. Det kan krävas att man har en särskilt kod för dem så om du inte hittar något direkt på hemsidan så sök på google efter hemsidans namn + välkomsterbjudande eller liknande. Vissa företag erbjuder läskigt bra rabatter som 30% på ett helt köp, gratis hemleverans eller särskilda paketerbjudanden.

Tävla och vinn på sociala medier

Ett av de bästa sätten att få helt gratis varor från sina favoritmärken är att vara med i företagens egna tävlingar. De flesta lottar med jämna mellanrum ut presentkort och varor i tävlingar på sociala medier. Följ dina favoritbutiker på Instagram, Facebook, Tiktok och andra sociala medier för att inte riskera att missa en enda tävlingen. Reglerna är oftast väldigt enkla och brukar handla om att man ska dela vidare vissa inlägg på sina egna plattformar eller tagga några vänner i inläggen. Ha för vana att alltid skriva till en fyndig motivering som drar uppmärksamhet åt sig så är vinsten snart i hamn.

Det finns dessutom tävlingsbloggar som listar alla tävlingar som pågår för tillfället för att du själv inte ska behöva lägga ner någon tid på att leta upp tävlingarna. Det enda du behöver göra är att gå in, delta och hoppas på att turen står på din sida idag.