Kläder till djur online

Djurkläder är härligt men utbudet i fysiska butiker är ofta begränsat och dessutom ganska tråkigt. Som tur är så är utbudet på internet raka motsatsen. Här hittar du och ditt husdjur plagg som ni aldrig ens kunde tänka er att ni behöver men som ni snart inte kan klara er utan.

Synas i mörker och hålla värmen

När det gäller hundar och andra djur som vistas utomhus är det viktigt att både hålla värmen och synas i mörkret. Glöm inte att ha en ordentlig reflexväst på både dig och hunden när mörkrets timmar infaller.

Trots att många djur har tjock päls så är det inte alla som klarar de nordiska klimaten. Varma vinterkläder till både stora och små djur finns i alla välsorterade djurbutiker online. Läs recensioner och storleksangivelser för att göra rätt val i djungeln av olika produkter.

Märkesplagg till hund

Vi gillar verkligen att kunna klä vår pälsklädda älskling i samma favoritmärken som vi klär oss själva i. Allt fler stora märken har under de senaste åren även börjat designa husdjurskläder. Hundtröjor finns i allt från Adidas till Chanel nu för tiden. Leta runt lite online och matcha outfit med hunden!