Second hand större än någonsin

Vem vill inte spara pengar och samtidigt bidra till en hållbar miljö och ett bättre klimat? Second hand-marknaden har verkligen blossat upp de senaste åren och på internet är den större än någonsin. Att shoppa second hand online är rykande trendigt oavsett om det gäller kläder, elektronik eller köksgeråd.

Fynda billigt från privatpersoner

Att någons skräp kan vara en skatt för någon annan har aldrig varit tydligare., På marketplace och andra sidor avsedda för second hand-försäljning mellan privatpersoner finns inga gränser för vad som kan säljas vidare. För en väldigt liten peng kan du köpa allt från en ny sommargarderob till leksaker eller nya kaffekoppar.

Stora andrahandsmarknader

För den som tycker att det känns olustigt att handla av privatpersoner finns det tryggare alternativ. Sellpy är en tjänst helt där ett företag står bakom all försäljning av varor som de samlat in från privatpersoner och hjälper dem med försäljningen. Säker betalning, leverans och garanti erbjuds. Även på tradera och blocket finns det gott om företagssäljare som erbjuder extra trygghet och garanti vid köp. Priserna är inte riktigt lika billiga som det kan vara att handla direkt av privatpersoner men säkerheten är mycket högre.